Dato i dag:

Økt fokus på næringsinnhold i glutenfrie produkter

I et voksende marked for glutenfrie produkter kommer også økt fokus på næringsinnhold. Endel glutenfrie produkter har vist seg å være mindre næringsrike.

Undersøkelser viser at å bytte til naturlige glutenfrie kornsorter som bokhvete, quinoa og havre kan øke inntaket av nyttige næringsstoffer. Les hele artikkelen her.
Read On

Sterk vekst i salg av glutenfrie varer - ny ingrediens på vei

Tall viser at salget av glutenfrie produkter i USA har økt fra 580 mill USD i 2004 til 1,56 milliarder USD i 2008. Det forventes at markedet øker videre til 2,6 milliarder USD i 2012.

Økningen i markedet fører til at industrien utvikler nye produkter som gjør det enklere for næringsmiddelprodusentene å produsere glutenfrie produkter.

Les hele artikkelen her.
Read On

Tilrettelagt av

logoene
 

Web template | Author Contact | Powered By Blogspot | © Copyright  2008